Dlouho jsem přemýšlel a uvažoval nad vším možným než jsem se rozhodl napsat tento příspěvek. Zajímalo by mě jestli by se tu našli developeři (mappeři, skinneři atd.) kteří by byly ochotni a měly by hlavně seriózní zájem o vytvoření Českých armádních jednotek. Někteří můžete namítnout, že jsme malá země a naše armáda nestojí za nic, ale není to tak. Již delší dobu je známo, že ČR má jedny z nejlepších paragánů v evropě a že jsou naši vojáci nasazováni mimo naši zem a bojují v různých zemích. Zrovna teď pracuji na plánu který by uváděl co vše by bylo třeba udělat. Než se, ale rozhodnete jestli se chcete zúčastnit musím Vás upozornit, že to je práce na hodně velkou dobu a nehodlám se zdržovat s někým kdo něco slíbí a nedodrží. Pokud by se tedy našli schopní lidé se zájmem o tuto frakci napište zde co umíte, o jakou pozici máte zájem, věk a jaké máte zkušenosti.
Pozice:
grafik
modelář
skinner
mapper
coder
etc.
Hi all,
I was long time thinking about everything before writing this post. I want to know if here are some developers (mappers, skinners etc.) who have serious interest to join and help create Czech army forces. Someone can say we are small country and our army is nothing, but its not like that. For long time are our paras one of the best in europe. Im now working on a plan what to do and what awaits us. But before you say you want to join us I have to warn you, its alot of work for long time and I dont want here people who have big mouth and nothing more. So if you are competent and you have interest of this faction write here what are you able to do, what position you want, your age and what experience you have.
Positions:
graphic
modeller
skinner
mapper
coder
etc.
This is Czech army forces:
YouTube - Czech Army Recruitment
Now we have team of:
Graphics (2D,3D):
Redfox (2D)
Mappers:
Pipino
Medic_xx2
Designers:
-
Coders:
Wilkinson
Skinners (TEXTURERS):
VMP
mhymowf
Modelers:
tr00p3r
SnorK_SVK
sneakymcfox
Music composer:
Justin Abene
Video creators:
Callmepaul
Data gatherers:
KorbenDalas
EVERY INFO ABOUT OUR FACTION CAN BE FOUND ON OUR WEB (ITS STILL WORK IN PROGRESS)
OUR DESIGN PLAN HERE